Terug naar de resultaten
Verhuurd
Esp 242 in Eindhoven 5633 AC

Esp 242

5633 AC Eindhoven
Huurprijs € 24.000,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

Eindhoven, Esp 242

Een luxe afgewerkte en uitstekend bereikbare kantoor/bedrijfsruimte voorzien van cv, airco-installatie en ruime parkeergelegenheid.
Het in 2002 gerealiseerde pand maakt deel uit van het bedrijvenpark Esp, dat gunstig is gelegen aan de rand van Eindhoven Noord.


Opp. Kantoorruimte(n) circa 185 m2
Opp. Bedrijfsruimte(n) circa...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 281 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Eindhoven, Esp 242

Een luxe afgewerkte en uitstekend bereikbare kantoor/bedrijfsruimte voorzien van cv, airco-installatie en ruime parkeergelegenheid.
Het in 2002 gerealiseerde pand maakt deel uit van het bedrijvenpark Esp, dat gunstig is gelegen aan de rand van Eindhoven Noord.


Opp. Kantoorruimte(n) circa 185 m2
Opp. Bedrijfsruimte(n) circa 96 m2

Aanvaarding Praktisch terstond / oktober 2018

Huurprijs € 26.000,00 per jaar exc. BTW
Servicekosten € 600,00 per jaar excl. BTW


INDELING:

BEGANE GROND
Entree

Representatieve entree. Hal met meterkast en bergkast. Wanden voorzien van spuitwerk en systeemplafond met inbouw verlichting. Vloer belegd met vaste vloerbedekking.
Kantoorruimte I (7 x 3.40 m) belegd met vaste vloerbedekking, kitchenette, betegeld toilet met voorportaal.
Spreekkamer/archiefruimte (2.26 x 2.65 m).

BEDRIJFSRUIMTE:
Deur naar bedrijfsruimte met oppervlakte van circa 96 m2 met monoliet afgewerkte vloer, overheaddeur en aparte toegangsdeur, lichtkoepel en brandhaspel.

1E VERDIEPING:
Trap naar 1e etage. Overloop, toilet met voorportaal en fonteintje, een kantine met kitchenette en inbouwkast met de opstelling van de c.v.-combiketel.

KANTOORRUIMTE I Opp +/- 55 m2
Zeer ruime en hoge kantoorruimte met veel lichtinval door de grote raampartijen. Ook deze kantoorruimte is voorzien van spuitwerk wandafwerking, een systeemplafond met lichtarmaturen en wandkabelgoten.

KANTOORRUIMTE II: Opp +/- 40 m2
Grenzend aan de overloop, bevindt zich het ruime directiekantoor. Deze ruimte is evenzo voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen.
Spreekkamer /archiefruimte opp +/- 16 m2.

Kitchenette met diverse onder- en bovenkastjes.

TOILET:
Betegelde toiletruimte met hangend closet. Voorportaal, ook geheel betegeld met fonteintje.

BIJZONDERHEDEN
Huurders dienen verplicht lid te worden van de ondernemersvereniging “Esp”. Via deze ondernemingsvereniging wordt de collectieve beveiliging van het buiten de normale werktijden afgesloten industrieterrein geregeld.
De kosten verbonden aan het lidmaatschap bedragen circa € 300,- excl. BTW per jaar. De kosten voor de collectieve beveiliging bedragen circa € 300,-

CONDITIES
HUURTERMIJN

In overleg.

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURBETALING
Per maand vooruit.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Circa € 600,-- per jaar te vermeerderen met BTW
Deze servicekosten zijn bestemd voor het onderhoud van de groenvoorzieningen, het schoonhouden van het parkeerterrein aan binnenzijde alsmede de verlichting van dit terrein.

OMGEVINGS-FACTOREN
LOCATIE

Het pand maakt onderdeel uit van bedrijvenpark Esp, dat is gesitueerd aan de noordzijde van Eindhoven, vlakbij het bekende winkel/industrieterrein Ekkersrijt.
Het vanaf 2000 in ontwikkeling gekomen bedrijvenpark Esp is zeer gewild. Dat is niet vreemd: alle bedrijfspanden met kantoorruimte zijn luxueus en modern uitgevoerd en staan in een harmonieuze, ruime omgeving. Er zijn momenteel zo’n 120 bedrijven operationeel op Esp, actief in diverse uiteenlopende branches. Daaronder gerenommeerde, maar ook enkele net gestarte ondernemingen, die in veel gevallen bijdragen aan het technologie-imago van de stad Eindhoven.
Het pand heeft aan voorzijde een vrij uitzicht op veel groen en op de doorgaande verbindingsweg van Eindhoven naar Son.

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Esp is zeer goed te bereiken. De snelwegen A50 en A58 zijn op slechts enkele minuten rijden afstand. Daarnaast is ook de Eindhovense binnenring via de Kennedylaan snel bereikbaar.

BESTEMMING
Op het bedrijventerrein mogen zich licht- industriële- en groothandelsbedrijven vestigen.

PARKEREN
Op het parkeerterrein aan de binnenzijde van het bedrijvencentrum zijn ruim negentig parkeerplaatsen beschikbaar waarop geparkeerd kan worden. Aan huurder worden vier parkeerplaatsen ter beschikking gesteld.

ALGEMEEN
Het object is voorzien van de navolgende voorzieningen:
- Het pand kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk;
- Brandpreventiemaatregelen;
- Alle plafonds zijn voorzien van een systeemplafond met inbouw lichtarmaturen;
- Alle wanden zijn voorzien van spuitwerk;
- De verwarming van het object geschiedt door middel van radiatoren;
- Airco-installatie.

•De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz. Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wilt u geheel vrijblijvend informatie over een van onze andere diensten, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder !
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 24.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting korte termijn BTW van toepassing Ja Servicekosten € 600,00 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 281 m² Perceeloppervlakte 1255 m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 96 m² Oppervlakte kantoorruimte 185 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Luchtbehandeling
Airco
Prijs
€ 26.000,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
96 m²
Vrije hoogte
600 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
185 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Esp 242, 5633 AC Eindhoven
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.