Terug naar de resultaten
Te huur
Langendijk 16 in Eindhoven 5652 AX

Langendijk 16

5652 AX Eindhoven
Huurprijs € 67.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Op een keurig industrieterrein, nabij een snelweg-afslag gelegen, degelijke en moderne bedrijfshal met half inpandig kantoor.

De bedrijfshal is opgetrokken uit stalen spanten met daarover een damwandprofielplaat, isolatie en een bitumineuze dakbedekking. Het dak is voorzien van twee praktische lichtstraten.
De wanden zijn gedeeltelijk opgetrokken uit kalkzandsteen en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 810 m²
Lees meer

Omschrijving

Op een keurig industrieterrein, nabij een snelweg-afslag gelegen, degelijke en moderne bedrijfshal met half inpandig kantoor.

De bedrijfshal is opgetrokken uit stalen spanten met daarover een damwandprofielplaat, isolatie en een bitumineuze dakbedekking. Het dak is voorzien van twee praktische lichtstraten.
De wanden zijn gedeeltelijk opgetrokken uit kalkzandsteen en gedeeltelijk uit een systeem van binnendozen met daaromheen een damwandprofielplaat. De begane grondvloer is vervaardigd uit beton, monolithisch afgewerkt en gedeeltelijk voorzien van een vloercoating. De bedrijfshal is van buitenaf toegankelijke door middel van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren waarvan een met loopdeur. De bedrijfshal is vanuit het kantoor toegankelijk door middel van twee loopdeuren.
Verwarming geschiedt door middel van een gasheater. Verlichting geschiedt door middel van TL- armaturen. Voorts is de bedrijfshal rijkelijk voorzien van stroom- (230v-400v) en luchtpunten.
De bedrijfshal is onderverdeeld in een werkplaats met een werkplaatskantoor, enkele separate opslagruimten een kantine op de eerste etage en een afgescheiden magazijn met een entresol op de eerste etage. Tot slot voorziet de de bedrijfshal in een gescheiden dames en heren toilet.

Het kantoorgedeelte is traditioneel gebouwd met spouwmuren, betonvloeren en plat, geïsoleerd, dak met bitumineuze dakbedekking. De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium en voorzien van dubbele beglazing.
Het kantoorgedeelte is van buitenaf toegankelijk door middel van 2 loopdeuren.
In hoofdlijnen is het kantoor afgewerkt door middel van korreltapijt- /linoleum vloeren, stucwerk wanden en systeemplafonds met TL-verlichting.
De begane grond is in gebruik als showroom met ontvangstbalie. De eerste en tweede verdieping zijn in gebruik als kantoorruimten.
De etages zijn met elkaar verbonden door middel van een spiltrap en allen voorzien van een separaat toilet.
Voorts beschikt de eerste etage nog over een serverruimten een pantry en airconditioning. De tweede etage beschikt nog over een separate CV-ruimte.

Door een gunstige interne routing, flexibele indeling, opdeelbaarheid en goede verhouding kantoor, werkplaats en buitenterrein is dit object als zeer courant te betitelen.

Eventueel is onderhavig object ook te koop. Koopsom opvraagbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 67.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1992 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 810 m² Perceeloppervlakte 1512 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
810 m²
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
271 m²
In units vanaf
271 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Systeemplafond, toilet
Luchtbehandeling
Airco
Verzamelgebouw
Receptie, sanitair, pantry/keuken
Route van naar Langendijk 16, 5652 AX Eindhoven
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring