Makelaar Van Uffelen

Brussellaan 7 b
5628 TA Eindhoven
Tel: 040-2415959
info@vanuffelen.nl
Schoolstraat 25, 5981 AH Panningen, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 349.000,- k.k.
Schoolstraat 25 in Panningen 5981 AH

Omschrijving

Centraal gelegen in het centrum van Panningen, grote bedrijfslocatie bestaande uit een voormalige sportschool met kantine, kantoor, sanitaire voorzieningen en twee squashbanen. Alsmede een bedrijfswoning. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1.933 m2. Gezien de technische staat is het noodzakelijk dit aantrekkelijke object te onderwerpen aan een grondige renovatie. Voorts leent deze locatie zich uitstekend voor herontwikkeling, een en ander in overleg met gemeente Peel en Maas (en buren).

In overleg is het mogelijk deze locatie in delen te kopen.

Ligging:
Panningen vormt het hart van de gemeente Peel en Maas, met een ruim opgezet winkelcentrum voorzien van een cultureel centrum, onderwijs tot en met VWO en vele regionale voorzieningen.

Panningen heeft in de driehoek Venlo, Roermond en Weert een sterke streekfunctie op de terreinen van werkgelegenheid, winkelen, recreatie, onderwijs- en welzijnszorg. Panningen heeft veel bedrijvigheid, industrie en is een economische peiler voor eigen inwoners en de regio. Er zijn circa 80 industriële bedrijven met ongeveer 8.500 arbeidsplaatsen. Het gemeentebestuur voert een actief beleid om nieuwe bedrijven aan te trekken. De goede relatie tussen de bedrijven en het onderwijs worden gestimuleerd.

Bij interesse schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze makelaar de heer Manders.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 349.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting . BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1104 m² Perceeloppervlakte 1115 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1068 m² Oppervlakte kantoorruimte 36 m² Diversen Locatie Woonomgeving Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen slecht, matig Onderhoud buiten matig