Terug naar de resultaten
Verkocht
Schoolstraat 25 in Panningen 5981 AH

Schoolstraat 25

5981 AH Panningen
Vraagprijs € 349.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Centraal gelegen in het centrum van Panningen, grote bedrijfslocatie bestaande uit een voormalige sportschool met kantine, kantoor, sanitaire voorzieningen en twee squashbanen. Alsmede een bedrijfswoning. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1.933 m2. Gezien de technische staat is het noodzakelijk dit aantrekkelijke object te onderwerpen aan een grondige renovatie. Voorts...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1104 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Centraal gelegen in het centrum van Panningen, grote bedrijfslocatie bestaande uit een voormalige sportschool met kantine, kantoor, sanitaire voorzieningen en twee squashbanen. Alsmede een bedrijfswoning. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1.933 m2. Gezien de technische staat is het noodzakelijk dit aantrekkelijke object te onderwerpen aan een grondige renovatie. Voorts leent deze locatie zich uitstekend voor herontwikkeling, een en ander in overleg met gemeente Peel en Maas (en buren).

In overleg is het mogelijk deze locatie in delen te kopen.

Ligging:
Panningen vormt het hart van de gemeente Peel en Maas, met een ruim opgezet winkelcentrum voorzien van een cultureel centrum, onderwijs tot en met VWO en vele regionale voorzieningen.

Panningen heeft in de driehoek Venlo, Roermond en Weert een sterke streekfunctie op de terreinen van werkgelegenheid, winkelen, recreatie, onderwijs- en welzijnszorg. Panningen heeft veel bedrijvigheid, industrie en is een economische peiler voor eigen inwoners en de regio. Er zijn circa 80 industriële bedrijven met ongeveer 8.500 arbeidsplaatsen. Het gemeentebestuur voert een actief beleid om nieuwe bedrijven aan te trekken. De goede relatie tussen de bedrijven en het onderwijs worden gestimuleerd.

Bij interesse schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze makelaar de heer Manders.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 349.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting . BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1104 m² Perceeloppervlakte 1115 m² Oppervlakte kantoorruimte 36 m² Diversen Locatie Woonomgeving Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen slecht, matig Onderhoud buiten matig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Krachtstroom, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
1068 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
36 m²
Aantal verdiepingen
2
Route van naar Schoolstraat 25, 5981 AH Panningen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.