Terug naar de resultaten
Verhuurd
Ekkersrijt 1327 in Son En Breugel 5692 AJ

Ekkersrijt 1327

5692 AJ Son en Breugel
Huurprijs € 1.500,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Zeer representatieve bedrijfsruimte met 2 kantoren op uitstekende locatie op bedrijventerrein "Ekkersrijt". Het pand beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen en de ruimtes zijn voorzien van verwarming. Opp. Kantoorruimte(n) circa 60 m2 Opp. Bedrijfsruimte(n) circa 224 m2 Aanvaarding: in overleg ALGEMEEN: BEDRIJFSRUIMTE: Ruime bedrijfshal, circa 224 m2, voorzien van monolithisch afgewerkte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 284 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Zeer representatieve bedrijfsruimte met 2 kantoren op uitstekende locatie op bedrijventerrein "Ekkersrijt". Het pand beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen en de ruimtes zijn voorzien van verwarming.

Opp. Kantoorruimte(n) circa 60 m2
Opp. Bedrijfsruimte(n) circa 224 m2
Aanvaarding: in overleg

ALGEMEEN:
BEDRIJFSRUIMTE:
Ruime bedrijfshal, circa 224 m2, voorzien van monolithisch afgewerkte betonvloer en overheaddeur met loopdeur. De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van circa 5,4 meter en is verder voorzien van een krachtstroomaansluiting, alarminstallatie en heather ten behoeve van de verwarming.

INDELING
BEGANE GROND:
Entree. Hal met toegang tot kantoorruimte/ontvangstruimte op begane grond.

Kantoor I: Voorzien van laminaat, spuitwerk wanden, systeemplafond met TL-lichtarmaturen, trapkast
en rolluiken. Hal met pantry biedt toegang tot het licht betegelde toilet met fonteintje en mechanische ventilatie, de trapopgang naar de eerste verdieping en een deur naar de inpandige bedrijfsruimte.

De kitchenette is uitgerust met een eenvoudig keukenblok en close-in boiler. Tevens bevindt zich op deze verdieping de opstelling van de cv-installatie ten behoeve van de verwarming van de kantoorruimte.

Kantoor II: voorzien van vloerbedekking, spuitwerk wanden en systeemplafond met verlichting. Vanuit de kantoorruimte heeft men toegang tot de open kitchenette

LOCATIE
Het object is gelegen op het bedrijventerrein “Ekkersrijt” aan de rand van Eindhoven, in Son.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein “Ekkersrijt” is uitstekend bereikbaar. De locatie is gelegen in de nabijheid van het snelwegennet, waarbij de op- en afritten van de A2, A58 en A50 op korte afstand gelegen zijn. Daarnaast is ook de J.F. Kennedylaan, de hoofdweg naar de Eindhovense binnenstad en binnenring, snel en eenvoudig te bereiken.

BESTEMMING
Op het bedrijventerrein mogen milieuvriendelijke bedrijven zich vestigen.

TYPE OBJECT
Het betreft een in systeembouw uitgevoerde bedrijfsruimte in een staalconstructie met wandvullingen van metselwerk en een mastieken dak voorzien van een lichtstraat. Het object is goed geïsoleerd.

De onderverdeling van de vloeroppervlakte is als volgt:
- Bedrijfsruimte begane grond: ca. 220m2
- Kantoorruimte begane grond: ca. 30m2
- Kantoorruimte eerste verdieping: ca. 30m2

PARKEREN
Het object beschikt over vier parkeerplaatsen op eigen terrein, welke zijn gelegen aan de voorzijde van het object. Tevens is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig op de openbare weg.

HUURTERMIJN
In overleg.

INDEXERING

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorgaande jaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
De huurprijs wordt verhoogd met BTW.

OPZEGTERMIJN
6 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds.

ZEKERHEIDSSTELLING
Doorlopende bankgarantiewaarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

CONDITIES
De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid hebben ingemeten, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz. Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wilt u geheel vrijblijvend informatie over een van onze andere diensten, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder !
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 50,- per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 284 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 540 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 224 m² Oppervlakte kantoorruimte 60 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeerpl. niet overdekt 4 Parkeerpl. overdekt 0 Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station Op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. Op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren
Oppervlakte
224 m²
Vrije hoogte
540 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
60 m²
Aantal verdiepingen
2
Route van naar Ekkersrijt 1327, 5692 AJ Son En Breugel
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.