Makelaar Van Uffelen

Brussellaan 7 b
5628 TA Eindhoven
Tel: 040-2415959
info@vanuffelen.nl
Van Elderenlaan 5, 5581 WJ Waalre, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 1.500,- p.m.
Van Elderenlaan 5 in Waalre 5581 WJ

Omschrijving

Een aantrekkelijke bedrijfsruimte met kantoorruimte en parkeergelegenheid gelegen op industrieterrein “’t Broek”, tussen Waalre en Veldhoven.

INDELING

Bedrijfshal van circa 260 m2 afgewerkt door middel van een monolitsche betonvloer, schoonmetselwerk wanden en een betonnen plafond. 

De bedrijfshal heeft en vrije hoogte van circa 4.50 m1, is toegankelijk door middel van een overheaddeur en een loopdeur en is voorzien van een entresol vloer en separaat toilet. Verwarming door middel van een gasheather. Verlichting door middel van tl-armaturen en lichtstraat.

Kantoorruimte voorzien van tegelvloer, stucwerk wanden en een modern systeemplafond. Via portaal toegang tot separaat toilet en kantine met eenvoudige pantry en trapopgang naar entresol op eerste etage.

LOCATIE

Het object is gelegen op het bedrijventerrein 't Broek tussen Waarle en Veldhoven.
Het terrein is goed bereikbaar vanaf de A67/N2 via de Kempenbaan en Onze Lieve Vrouwedijk.

BESTEMMING

Op het bedrijventerrein mogen milieuvriendelijke bedrijven zich vestigen.

TYPE OBJECT

Het betreft een in systeembouw uitgevoerde, degelijke bedrijfsruimte in een staalconstructie met een wandvulling van metselwerk, betonnen dak met mastieke bedekking en lichtstraat.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding Per 01-01-2020 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 320 m² Vrije hoogte 450 cm Oppervlakte kantoorruimte 30 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig