Weegschaalstraat 3

5632 CW Eindhoven

Huurprijs € 275 p.m.

Bel: 040 24 159 59
Deel deze woning
Weegschaalstraat 3 Weegschaalstraat 3 Weegschaalstraat 3 Weegschaalstraat 3 Weegschaalstraat 3 Weegschaalstraat 3 Weegschaalstraat 3

Weegschaalstraat 3

5632 CW Eindhoven

Huurprijs € 275 p.m.

Bel direct: 040 24 159 59
Deel deze woning
  • Bouwjaar: 1970
  • Oppervlakte: 3.75 m2
  • Soort: Kantoorruimte

Weegschaalstraat 3

Omschrijving

Bent u op zoek naar een modern en representatief kantoorlocatie? Stop dan met zoeken!

Kantorencentrum De Ring is gelegen aan de noordrand van Eindhoven, nabij de A2 en A50, en biedt in haar kantoorgebouw diverse luxe kantoorunits inclusief voorzieningen aan.

De Ring is een centrum waar bedrijven uit diverse branches een ruimte huren.
De units zijn gestoffeerd en voorzien van een snelle internetverbinding en moderne telefonie. Het kantoorgebouw is centraal gelegen en biedt u alle gemakken die u van een modern kantoor mag verwachten.

De Ring biedt huisvestingsmogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar een geschikt alternatief voor hun huidige ruimte en bedrijven die behoefte hebben aan een nevenvestiging of een flexibele werkplek.
Ook voor tijdelijke kantoorruimte bieden zij huuroplossingen.

Het kantoorgebouw bevat een groot aantal gestoffeerde units van 11 tot 60 m2 maar ook combinaties van verschillende afmetingen. Huurprijs vanaf € 275,--
U huurt alleen netto vierkante meters hetgeen een belangrijke besparing geeft op uw huisvestingskosten en de parkeerplaatsen zijn voor zowel de huurders als hun gasten gratis.

Een gedeelte van het centrum is ingericht als vergaderlocatie met spreekkamers en een vergaderruimte, te gebruiken door zowel de huurders als externe gebruikers.
Deze ruimtes zijn voorzien van alle belangrijke faciliteiten zoals telefonie, vast en draadloos internet en presentatie middelen zoals een flip-over, beamer en overhead projector. Het personeel zorgt voor koffie, thee, fris en op verzoek een complete lunch.

De Ring biedt u dus in eerste instantie geschikte huisvesting.
Daarnaast bieden zij diverse ondersteunende faciliteiten welke gekoppeld zijn aan het huren van een unit: zoals telefoonservice, receptie bezetting en het gebruik van vergaderruimtes.
De moderne telefooncentrale, glasvezel en draadloos internet en een kopieermachine zorgen daarnaast voor een besparing op investering en tijd.

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Overdracht

StatusBeschikbaar
Huurprijs € 275 p.m.
BTW van toepassing excl btw

Bouwvorm

Soort woning:Bestaande bouw
Bouwjaar:1970

Indeling

Soort object:Kantoorruimte
Totale oppervlakte:3.75 m²
Totale oppervlakte kantoorruimte:3750 m²

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten overdekt: n.v.t.
Parkeerfaciliteiten niet overdekt: n.v.t.

Energie

Energieklasse:A
Energie einddatum:2030-06-24

Diversen

In units vanaf:11
Aantal verdiepingen:2
Woonruimte:Geen woonruimte aanwezig
Bijdrage winkeliersvereniging:Nee
Branchebeperking:Nee
Horeca toegestaan:Nee
Ter overname:Nee
Detailhandel:Nee

Daarom kiest u voor ons

De 5 P's van Van Uffelen

placeholder

P 1

Persoonlijke benadering

We starten altijd met een persoonlijke kennismaking bij u op locatie. En dan komen we niet alleen praten over ‘de stenen’ en de waarde van het bedrijfspand. Wij hebben interesse in uw verhaal achter de koop/huur of verkoop/verhuur; wat is uw persoonlijke situatie, waarom wilt u een (nieuw) bedrijfspand, wat zijn uw wensen?

Professionele presentatie van uw bedrijfspand

P 2

Professionele presentatie van uw bedrijfspand

Een snelle verkoop begint bij een uitstekende presentatie. Daarom krijgt u van ons handige tips om uw bedrijfspand zo aantrekkelijk mogelijk te maken en ook worden er professionele foto’s gemaakt die we presenteren in een luxe verkoopbrochure. Zo wordt uw bedrijfsruimte perfect gepresenteerd op Funda in Business en aangeboden aan potentiële kopers.

Promotie online én offline

P 3

Promotie online én offline

De presentatie van uw bedrijfspand kan nog zo mooi zijn, maar moet natuurlijk wel door de juiste mensen gezien worden. Online zorgen we ervoor dat uw bedrijfspand goed staat op Funda in Business en verspreid wordt op social media. Offline benaderen we actief potentiële kopers in ons grote netwerk en eigen zoekers.

Proactief op zoek naar de juiste koper

P 4

Proactief op zoek naar de juiste koper

Uw bedrijfspand online en offline promoten met een mooie presentatie vinden wij de basis. En dan zetten we graag nog net even een extra stap; wij gaan proactief en creatief op zoek naar de juiste koper voor uw bedrijfspand. Zo bellen wij altijd direct alle bezichtigingen na en vragen goed door naar iemands wensen. Op die manier kunnen wij actief mensen koppelen.

Prijsstelling die realistisch is

P 5

Prijsstelling die realistisch is

We geven een goed onderbouwd advies over de reële waarde van uw bedrijfspand en blijven ook achter deze prijs staan. We onderhandelen voor u op het scherpst van de snede om voor u de beste deal binnen te halen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact met van uffelen

Vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u een bedrijfspand kopen of verkopen in Eindhoven, of wilt u een gratis waardebepaling aanvragen. Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Direct contact opnemen

Weegschaalstraat 3

Ekkersrijt 1325
Nieuw

5692 AJ Son En Breugel

Ekkersrijt 1325

Huurprijs € 1.750 p.m.

Bekijken
Van Elderenlaan 5 a
Nieuw

5581 WJ WAALRE

Van Elderenlaan 5 a

Huurprijs € 18.000 p.j.

Bekijken
De Neerheide 12 D
Nieuw

5581 TP Waalre

De Neerheide 12 D

Huurprijs € 12.500 p.j.

Bekijken

Funda

Wij worden beoordeeld met een 8,9!