Over Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

 

Uw bedrijfsmakelaar met ruim 40 jaar ervaring in regio Eindhoven

­

Bedrijfsmakelaar Van Uffelen is een kleinschalig makelaarskantoor in Eindhoven en Helmond met als belangrijkste doelgroep het MKB. Met ruim 40 jaar ervaring als makelaar in de regio kennen wij de markt als geen ander en kunnen we u betrouwbaar en deskundig adviseren. Wij helpen u graag bij de verhuur of verkoop van uw bedrijfspand of het vinden van een geschikte bedrijfsruimte voor uw onderneming.

Een persoonlijke benadering, goed overleg en betrokkenheid lopen als een rode draad door ons bedrijf. Onze diensten zijn daarbij geheel afhankelijk en toegespitst op de wensen en behoeftes van onze opdrachtgevers. Toegevoegde waarde leveren in een markt die constant verandert, dat is waar Bedrijfsmakelaar Van Uffelen voor staat!


NVM Makelaar

Als NVM bedrijfsmakelaar zijn wij actief in regio Eindhoven. Onze zeer ervaren makelaars zijn lid van de nummer 1 brancheorganisatie NVM en staan vermeld in het register van de VastgoedCert, NWWI en TMI. Hierdoor bent u gegarandeerd van een geregistreerde makelaar en taxateur die voldoet aan de hoogste opleidingseisen. Daarnaast zijn we als geen ander op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen.

­

Werkwijze Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

Wij geloven in de 5 P's. De 'P' van Persoonlijk staat bovenaan: persoonlijk is hoe wij zelf zijn én wat we belangrijk vinden in het vak. Onze slogan is niet voor niets "Houdt het persoonlijk". De andere vier zaken waar we veel aandacht aan besteden zijn: presentatie, promotie, proactief en prijsstelling.
 

Persoonlijk betrokken

­

Al onze teamleden zijn persoonlijk betrokken bij de opdrachten: dat vinden we belangrijk voor de samenwerking. Er is een positieve sfeer, met veel ruimte om te sparren en ideeën uit te wisselen over de (ver)koopstrategie.


Taken goed verdeeld

Doordat we in ons team de taken goed verdelen, krijgt u altijd de beste begeleiding. Ons secretariaat is altijd goed op de hoogte van ieder dossier en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Hierdoor kunnen onze bedrijfsmakelaars zich volledig richten op bezichtigingen, taxaties en onderhandelingen voor het beste resultaat. Wij zijn goed bereikbaar en u krijgt van ons een snelle terugkoppeling.

­

Maak kennis met ons enthousiaste team

Bedrijfsmakelaar Van Uffelen heeft een hecht team met een prettige sfeer op kantoor. We vullen elkaar goed aan en werken hard, maar er wordt ook veel gelachen. Overal achteraan jagen om de juiste kopen en verkoper bij elkaar te brengen; daar doen we het voor. Wij vinden het geweldig als we voor u de deal kunnen sluiten: "Yes, het bedrijfspand is verkocht!", denken we dan met z'n allen op kantoor.

Benieuw wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

>> Contact­