Taxatie bedrijfspandUw taxateur in regio Eindhoven

Uw bedrijfspand verbouwen of verkopen? Een nieuw pand aankopen? Uw bedrijfspand (her)financieren of fiscaliteiten? Voor al deze situaties heeft u een taxatierapport nodig. 


Taxeren

Het uitvoeren van een professionele en zorgvuldige taxatie is een vakgebied op zich, niet een klus die een bedrijfsmakelaar er 'even' bij doet. Bij Bedrijfsmakelaar Van Uffelen wordt het dan ook beschouwd als een bijzondere discipline, uitgevoerd door een deskundige en gecertificeerde taxateurs met jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt. Van Uffelen Bedrijfsmakelaars zorgt voor deskundige, goed onderbouwde, duidelijke en tevens verzorgde taxatierapporten. 

Wij kunnen iedere taxatie voor u verzorgen. Bedrijfsmakelaar Van Uffelen is namelijk een gecertificeerd en beëdigd Register Makelaar-Taxateur (RMT). We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en geregistreerd bij VastgoedCert. En ook prettig voor u: alle banken, financierings- en verzekeringsmaatschappijen accepteren onze taxatierapporten. 

­

Snelle en kundige taxatie

Wij begrijpen dat u snel inzicht wil hebben in de waarde van uw bedrijfspand. Daarom kunnen wij, in overleg, een taxatie voor u uitwerken binnen een week!


TMI taxatie bedrijfspand

Bedrijfsmakelaar Van Uffelen taxeert volgens de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed© van het ­Taxatie Management Instituut (TMI© methode). Deze nieuwe norm maakt taxaties in commercieel vastgoed inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar. Financiële instellingen waarderen de TMI-taxatie hoger dan een gewone taxatie en stellen deze ook steeds vaker verplicht.

Een TMI rapport geeft u inzicht in de huidige waarde en de waardeontwikkeling in de toekomst. Daarnaast biedt een TMI taxatie u de garantie dat het rapport goed is onderbouwd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard in de markt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

>> Contact­
­