Ekkersrijt 1325

5692 AJ Son En Breugel

Huurprijs € 1.750 p.m.

Bel: 040 24 159 59
Deel deze woning
Ekkersrijt 1325 Ekkersrijt 1325 Ekkersrijt 1325 Ekkersrijt 1325 Ekkersrijt 1325 Ekkersrijt 1325 Ekkersrijt 1325

Ekkersrijt 1325

5692 AJ Son En Breugel

Huurprijs € 1.750 p.m.

Bel direct: 040 24 159 59
Deel deze woning
  • Bouwjaar: 1979
  • Oppervlakte: 330 m2
  • Soort: Bedrijfsruimte

Ekkersrijt 1325

Omschrijving

Son, Ekkersrijt 1325

Op goede locatie gelegen, fraaie bedrijfsruimte met kantoor, voorzien van heteluchtverwarming en centrale verwarming. Het object is gelegen op bedrijventerrein "Ekkersrijt", beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en biedt uitstekende aansluitingen op het snelwegennet.

INDELING
BEGANE GROND
EERSTE VERDIEPING
KANTOORRUIMTE

Entree, hal met garderobe welke toegang biedt tot de kantoorruimte op de begane grond.

Kantoorruimte I: Voorzien van pvc stroken, stucwerk wanden, systeemplafond met Tl-lichtarmaturen en rolluiken. Toegang tot pantry en bergruimte onder de trap.

De pantry biedt toegang tot het deels betegelde toilet met fonteintje en mechanische ventilatie, de trapopgang naar de eerste verdieping en een deur naar de tweede kantoorruimte.

Kantoorruimte II: Gelegen op de begane grond. Het betreft een inpandige kantoorruimte voorzien van pvc strokenvloer, behangwanden, keukenblok en systeemplafond met TL-verlichting. Vanuit kantoor II toegang tot de bedrijfsruimte en 2e toilet.

Toilet II:Geheel betegeld toilet voorzien van tegelvloer en staand closet.

BEDRIJFSRUIMTE

Ruime bedrijfshal, ca. 200m2, voorzien van lichtstraat, monolithisch afgewerkte betonvloer en overheaddeur met loopdeur.

De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van ca. 5,4m en is verder voorzien van een krachtstroomaansluiting, alarminstallatie en een heater ten behoeve van de verwarming. Via een trap is evenzo een kleine magazijn-/opslagruimte bereikbaar.

KANTOOR

Kantoorruimte III: Gelegen op de 1e verdieping. Voorzien van laminaatvloer, behangwanden, systeemplafond met verlichting en rolluiken. Vanuit de kantoorruimte toegang tot de open kitchenette. De kitchenette is uitgerust met een keukenblok en close-in boiler. Tevens bevindt zich op deze verdieping de opstelling van de
cv-installatie ten behoeve van de verwarming van de kantoorruimte.

OMGEVINGS-FACTOREN
LOCATIE

Het object is gelegen op het bedrijventerrein “Ekkersrijt” aan de rand van Eindhoven, in Son.

BEREIKBAARHEID

Het bedrijventerrein “Ekkersrijt” is uitstekend bereikbaar. De locatie is gelegen in de nabijheid van het snelwegennet, waarbij de op- en afritten van de A2, A58 en A50 op korte afstand gelegen zijn. Daarnaast is ook de J.F. Kennedylaan, de hoofdweg naar de Eindhovense binnenstad en binnenring, snel en eenvoudig te bereiken.

BESTEMMING

Op het bedrijventerrein mogen milieuvriendelijke bedrijven zich vestigen.

TYPE OBJECT

Het betreft een in systeembouw uitgevoerde bedrijfsruimte in een staalconstructie met wandvullingen van metselwerk en een mastieken dak voorzien van een lichtstraat. Het object is goed geïsoleerd.

De onderverdeling van de vloeroppervlakte is als volgt:
- Bedrijfsruimte begane grond: ca. 200m2
- Kantoorruimte begane grond: ca. 50m2
- Kantoorruimte eerste verdieping: ca. 35m2

PARKEREN

Het object beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein, welke zijn gelegen aan de voorzijde van het object. Tevens is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig op de openbare weg.

CONDITIES
HUURTERMIJN

5 jaar.

INDEXERING

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorgaande jaar.

HUURBETALING

Per maand vooruit.

BTW

De huurprijs wordt verhoogd met BTW.

OPZEGTERMIJN

6 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds.

ZEKERHEIDSSTELLING

Doorlopende bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

• De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz. Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wilt u geheel vrijblijvend informatie over een van onze andere diensten, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Overdracht

StatusVerhuurd
Huurprijs € 1.750 p.m.
BTW van toepassing excl btw

Bouwvorm

Soort woning:Bestaande bouw
Bouwjaar:1979

Indeling

Soort object:Bedrijfsruimte
Totale oppervlakte:330 m²
Oppervlakte kantoorruimte:95 m²
Totale oppervlakte bedrijfsruimte:185 m²
Vrije hoogte:540 cm
Voorzieningen:Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten overdekt: n.v.t.
Parkeerfaciliteiten niet overdekt: n.v.t.

Diversen

Aantal lagen kantoorruimte:2
Aantal verdiepingen:1
Woonruimte:Geen woonruimte aanwezig
Locatie:Bedrijventerrein
Onderhoud binnen:Goed
Onderhoud buiten:Goed
Bijdrage winkeliersvereniging:Nee
Branchebeperking:Nee
Horeca toegestaan:Nee
Ter overname:Nee
Detailhandel:Nee

Documentatie

Brochure

Daarom kiest u voor ons

De 5 P's van Van Uffelen

placeholder

P 1

Persoonlijke benadering

We starten altijd met een persoonlijke kennismaking bij u op locatie. En dan komen we niet alleen praten over ‘de stenen’ en de waarde van het bedrijfspand. Wij hebben interesse in uw verhaal achter de koop/huur of verkoop/verhuur; wat is uw persoonlijke situatie, waarom wilt u een (nieuw) bedrijfspand, wat zijn uw wensen?

Professionele presentatie van uw bedrijfspand

P 2

Professionele presentatie van uw bedrijfspand

Een snelle verkoop begint bij een uitstekende presentatie. Daarom krijgt u van ons handige tips om uw bedrijfspand zo aantrekkelijk mogelijk te maken en ook worden er professionele foto’s gemaakt die we presenteren in een luxe verkoopbrochure. Zo wordt uw bedrijfsruimte perfect gepresenteerd op Funda in Business en aangeboden aan potentiële kopers.

Promotie online én offline

P 3

Promotie online én offline

De presentatie van uw bedrijfspand kan nog zo mooi zijn, maar moet natuurlijk wel door de juiste mensen gezien worden. Online zorgen we ervoor dat uw bedrijfspand goed staat op Funda in Business en verspreid wordt op social media. Offline benaderen we actief potentiële kopers in ons grote netwerk en eigen zoekers.

Proactief op zoek naar de juiste koper

P 4

Proactief op zoek naar de juiste koper

Uw bedrijfspand online en offline promoten met een mooie presentatie vinden wij de basis. En dan zetten we graag nog net even een extra stap; wij gaan proactief en creatief op zoek naar de juiste koper voor uw bedrijfspand. Zo bellen wij altijd direct alle bezichtigingen na en vragen goed door naar iemands wensen. Op die manier kunnen wij actief mensen koppelen.

Prijsstelling die realistisch is

P 5

Prijsstelling die realistisch is

We geven een goed onderbouwd advies over de reële waarde van uw bedrijfspand en blijven ook achter deze prijs staan. We onderhandelen voor u op het scherpst van de snede om voor u de beste deal binnen te halen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact met van uffelen

Vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u een bedrijfspand kopen of verkopen in Eindhoven, of wilt u een gratis waardebepaling aanvragen. Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Direct contact opnemen

Ekkersrijt 1325

Geldropseweg 85 a
Nieuw

5611 SE EINDHOVEN

Geldropseweg 85 a

Huurprijs € 1.450 p.m.

Bekijken
Brussellaan 9
Nieuw

5628 TA Eindhoven

Brussellaan 9

Huurprijs € 30.000 p.j.

Bekijken
Winkelcentrum Woensel 60
Nieuw

5625 AD EINDHOVEN

Winkelcentrum Woensel 60

Huurprijs € 1.690 p.m.

Bekijken

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!