bedrijfsmakelaars van uffelen

Bedrijfspand verhuren

Uw bedrijfspand verhuren

Wilt u uw bedrijfspand verhuren in regio Eindhoven ? Dan bent u bij Bedrijfsmakelaar Van Uffelen aan het juiste adres. Het verhuren van bedrijfsonroerend goed is ten slotte één van onze kern specialismen, door onze jarenlange ervaring in de regionale markt van Eindhoven. Daarnaast hebben wij bij Bedrijfsmakelaar Van Uffelen een breed netwerk waardoor wij zeer goed op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen die zich voordoen op de markt.

Onze aanpak

Wij helpen u graag in de zoektocht naar een huurder voor uw bedrijfs-, kantoor- of winkelruimte. Allereerst zullen we gezamenlijk uw wensen in kaart brengen, waarna wij proactief op zoek zullen gaan naar de beste partij om uw bedrijfspand aan te verhuren. Wij begeleiden u hierbij van A tot Z. Om de bemiddeling zo effectief mogelijk te laten verlopen hechten wij bij Bedrijfsmakelaar Van Uffelen waarde aan een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goed overleg. Wanneer we, na een uitgebreide screening, de juiste huurder voor uw pand gevonden hebben, starten we de onderhandeling en zorgen we ervoor dat we de best mogelijke condities voor u kunnen realiseren.

Sneller uw bedrijfspand verhuren door de 5 P’s

Binnen onze organisatie hanteren wij het principe van de 5 P’s, waardoor wij zo snel mogelijk uw bedrijfspand verhuren. De 5 P’s hebben betrekking op onze handelswijze.

  • Persoonlijke benadering;
  • Professionele presentatie van uw bedrijfspand;
  • Promotie op diverse kanalen, zowel online als offline;
  • Proactief op zoek zijn naar de juiste huurder voor uw bedrijfspand;
  • Prijsstelling die overeenkomt met de actuele marktwaarde.

De voordelen van uw bedrijfspand verhuren met Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

Gezien het feit dat wij als makelaarskantoor al jarenlange ervaring hebben, kunnen wij u waardevol advies geven over de op te stellen huurprijs voor uw bedrijfspand. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. In de zoektocht naar de beste huurder voor uw pand zal uw bedrijfsruimte zowel online als offline onder de aandacht gebracht worden bij ons brede netwerk. Zo zullen wij uw bedrijfspand te huur aanbieden op onze website en social media kanalen.

Over Bedrijfsmakelaar Van Uffelen
placeholder
placeholder

Neem contact met ons op

Wilt u graag uw bedrijfspand verhuren, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek met een van onze bedrijfsmakelaars!

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!