placeholder

Aanhuur en aankoop bedrijfspand

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfspand in regio Eindhoven? Een omgeving waar u uw dromen kunt verwezenlijken en waar succes in het verschiet ligt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrijfsmakelaar Van Uffelen helpt u graag bij de zoektocht naar de juiste bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte in regio Eindhoven en het onderhandelen voor een scherpe prijs.

Een bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte kopen of huren

Het huren of kopen van een nieuw bedrijfspand is een grote en impactvolle gebeurtenis die met alle zorgvuldigheid begeleid moet worden. U wilt tenslotte een bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte vinden waar u lang en met plezier kunt blijven ondernemen tegen een realistische prijsstelling. Om tot een objectieve beoordeling van de kwaliteit van een bedrijfspand en de optimale huur- of koopsom te komen is het verstandig dit aan een betrouwbare en deskundige makelaar over te laten. Op deze wijze komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bedrijfsmakelaar Van Uffelen is door zijn jarenlange kennis en ervaring van de regionale markt en een breed netwerk zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen wij u goed begeleiden en adviseren over de huidige vastgoedmarkt. Wij begeleiden u van a tot z. Samen brengen we uw wensen, budget en situatie in kaart. Vervolgens gaan we proactief op zoek naar een geschikte bedrijfspand in regio Eindhoven. Hebben we samen het juiste bedrijfspand gevonden? Dan gaan we voor u in onderhandeling. Als aankoopmakelaar kennen wij de verschillende onderhandelingsstrategieën en kunnen zo voor u een realistische prijs onderhandelen. Op deze manier bent u verzekerd van een scherpe prijs.

Voordelen van een bedrijfspand kopen of huren met Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

  • Professionele begeleiding en vakkundig advies voor het bedrijfspand dat bij u past
  • Bezichtigingen samen met onze bedrijfsmakelaar
  • Zekerheid en controle bij huur- of koopovereenkomst
  • Bouwkundig advies
  • Scherpe prijs
  • No cure, no pay
placeholder
placeholder

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!