placeholder

Bedrijfspand huren

Een bedrijfspand huren

Wilt u een bedrijfspand huren in regio Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Bedrijfsmakelaar Van Uffelen helpen u graag in de zoektocht naar een passend bedrijfspand om te huren in en rondom Eindhoven.

Een bedrijfspand huren is een grote en impactvolle gebeurtenis die zorgvuldige begeleiding eist. U wilt ten slotte een ruimte huren waar u lang en met plezier kunt blijven ondernemen tegen een realistische prijsstelling. Om tot een objectieve beoordeling van de kwaliteit van een bedrijfspand en de optimale huursom te komen is het verstandig dit aan een betrouwbare en deskundige makelaar over te laten. Deze rol kunnen wij als bedrijfsmakelaar voor u innemen.

Te huur

Hoe ziet het proces van een bedrijfspand huren eruit?

Uiteraard beginnen we de zoektocht met het gezamenlijk in kaart brengen van uw wensen. Welke eisen stelt u aan de ruimte? En in welk gebied zoekt u een ruimte? Dit maakt het voor iedereen duidelijk waar we naartoe werken. Vervolgens zullen wij als bedrijfsmakelaar proactief op zoek gaan naar een geschikte ruimte voor u. Wanneer wij een voor u interessant bedrijfspand te huur hebben gevonden, zal er een bezichtiging plaatsvinden. Een van onze bedrijfsmakelaars zal u begeleiden tijdens de bezichtiging(en). Wanneer u enthousiast bent geworden over een ruimte zullen wij de onderhandeling voor een realistische prijs starten. Wij verzekeren u van een scherpe prijs!

Voordelen van een bedrijfspand huren met Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

  • Professionele begeleiding van A tot Z;
  • Vakkundig advies voor het bedrijfspand dat bij u past;
  • Bezichtigingen bezoekt u samen met onze bedrijfsmakelaar;
  • Zekerheid en controle bij de huurovereenkomst;
  • Bouwkundig advies;
  • De scherpste prijs.
Over Bedrijfsmakelaar Van Uffelen
placeholder
placeholder

Neem contact met ons op

Bedrijfsmakelaar Van Uffelen heeft een ruim aanbod aan bedrijfspanden te huur staan, welke u online kunt bekijken. Natuurlijk kunnen wij nog meer voor u betekenen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!