placeholder

Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

onsteam

Over Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

Wij van Bedrijfsmakelaar Van Uffelen zijn een compact team en daardoor goed op elkaar ingespeeld. We vullen elkaar goed aan en werken hard, maar er mag ook gelachen worden. Een prettige sfeer staat bij ons namelijk hoog in het vaandel!

Ruim 40 jaar geleden is Van Uffelen opgezet door de vader van Frank van Uffelen (de eigenaar). Frank groeide op in Eindhoven-Noord en heeft het enthousiasme voor het makelen met de paplepel ingegoten gekregen door zijn vader. Dat Frank het makelaarskantoor van zijn vader overnam lag dus ook voor de hand. Ondertussen is Bedrijfsmakelaar Van Uffelen al jaren de betrouwbare bedrijfsmakelaar in Eindhoven en regio!

 

Persoonlijke betrokkenheid

Van de makelaars tot de secretaresses, van de hypotheekadviseurs tot onze administratief medewerker; alle werknemers van Bedrijfsmakelaar Van Uffelen zijn persoonlijk betrokken. Wij hechten waarde aan een positieve sfeer, met genoeg ruimte om te sparren met elkaar. We wisselen graag idee├źn uit over de (ver)koopstrategie, om deze optimaal op u aan te passen.

De taken binnen ons team zijn goed verdeeld. Hierdoor kunnen wij u optimale begeleiding bieden. Ons secretariaat is altijd op de hoogte van elk dossier, waardoor onze makelaars zich volledig kunnen richten op de bezichtigingen, taxaties en onderhandelingen. Wij staan altijd voor u klaar met direct antwoord op uw vraag!

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!