placeholder
Frank van Uffelen
Omdat we in ons team de taken goed verdelen, krijgt u gegarandeerd de beste begeleiding.

Frank van Uffelen

Makelaar / Taxateur o.z.

Frank is ondernemer in hart en nieren. Deze eigenschap zat al in de familie; Franks vader heeft het familiebedrijf opgericht en vervolgens overgedragen aan Frank. Frank is geboren en getogen in Eindhoven en is bij elke thuiswedstrijd van zijn club PSV te vinden. Door het uitstippelen van de juiste (ver)koopstrategie, zorgt Frank er voor dat u altijd scoort bij de (ver)koop van uw bedrijfspand.

Gerben van der Lee
Meerwaarde toevoegen in het koop of verkoopproces van klanten motiveert ons iedere dag.

Gerben van der Lee

Makelaar / Taxateur o.z.

Bij Gerben staan persoonlijke en professionele waarde hoog in het vaandel. Dat is dan ook de reden dat Gerben interesse toont in elke klant. Doordat hij brede kennis heeft; kennis over de markt, het object, het marktsentiment én zijn mensenkennis, maakt Gerben het verschil. En dat doet hij al 25 jaar lang met het grootste plezier!

Dennis van Buggenum
Alle teamleden zijn persoonlijk betrokken en goed op de hoogte: dat vinden we belangrijk voor de samenwerking.

Dennis van Buggenum

Makelaar / Taxateur o.z.

Dennis heeft al 15 jaar ervaring als register makelaar en register taxateur. Daardoor beschikt hij altijd over de juiste kennis. Dennis is leergierig, ambitieus en houdt wel van een uitdaging. Net als bij het klussen thuis, streeft hij op professioneel vlak het perfecte resultaat na. Dennis zet altijd de puntjes op de i. Om te ontspannen brengt Dennis graag tijd door met zijn 2 zoons, met een biertje in zijn hand!

Roel Manders
Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel bij ons heeft. Zo komen we samen tot de beste koop of verkoop!

Roel Manders

Makelaar / Taxateur o.z.

Roel is een echte bourgondiër; hij geniet enorm van koken en eten met vrienden. Ook is Roel een ster achter de BBQ. Hij heeft een creatieve, enthousiaste persoonlijkheid, die in zijn vrije tijd naar voren komt in zijn avontuurlijke hobby’s zoals snowboarden en bergbeklimmen. Roel deinst niet terug voor de hoge Kilimanjaro, maar ook niet voor uw complexe vastgoed vraagstukken.

Liliane Franken - de Bruin
Wij zijn altijd geïnteresseerd in het verhaal achter u als klant om zo het beste resultaat te bereiken.

Liliane Franken - de Bruin

Makelaar

Liliane is een echt mensenmens en ondertussen alweer 20 jaar werkzaam bij Bedrijfsmakelaar Van Uffelen. Net als haar 2 zonen en dochter, voelen haar collega’s op kantoor als familie voor haar. Liliane heeft een passie voor sport en interieur en lifestyle. Dit in combinatie met haar oog voor detail, zorgt dat zij uw bedrijfspand perfect kan aankleden. Aan humor mag het op de werkvloer niet ontbreken, vindt Liliane. Een goede sfeer en vrolijkheid op de werkvloer maken uw koop- of verkoopproces een stuk plezieriger!

Mascha de Bouter
Onze werkwijze met persoonlijke benadering is de basis voor uw koop- of verkoopsucces!

Mascha de Bouter

Secretaresse

Masha is altijd positief ingesteld en een echte aanpakker. Ondertussen is zij alweer 20 jaar werkzaam bij Bedrijfsmakelaar Van Uffelen. In haar vrije tijd sport Masha graag en houdt ze van lekker, maar gezond eten. Over ieder klantcontact gooit zij een persoonlijke sausje. Zowel voor haar 2 zonen als voor u, komt haar zorgzaamheid naar boven. Masha wilt graag dat u zich thuis voelt en met een glimlach de deur uit gaat!

Marlie van Gils
Heeft u vragen over een bezichtiging, intakegesprek of hypotheek? Wij helpen u direct!

Marlie van Gils

Secretaresse

Marlie is altijd actief in de weer, zowel tijdens een potje tennis, een rondje hardlopen, als op de werkvloer. Ze staat nooit stil en wilt u graag zo snel mogelijk verder helpen. Net als bij in haar boeken, leeft ze zich graag in in al uw vragen en problemen.

Robert Van Leeuwen
Een onafhankelijk hypotheekadvies mét persoonlijke begeleiding en uitleg. Dat mag u van ons verwachten!

Robert Van Leeuwen

Hypotheekadviseur

Hoewel hypotheken ook om de cijfers draaien, gaat het daar bij Robert niet om; hij hecht waarde aan de mensen erachter. Dat doet hij ondertussen alweer 30 jaar. Robert is een mensenmens en heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. In zijn vrije tijd kun je Robert vinden op zijn motor, klussend in zijn huis of met een boek op de bank. Op kantoor is hij de drijvende kracht van de afdeling Hypotheken en Verzekeringen. 

Dianne van Casteren
Door al het papierwerk voor u te regelen verloopt uw (ver)koopproces soepel.

Dianne van Casteren

Administratief medewerker

Dianne is een bezig bijtje. Ze is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Bedrijfsmakelaar Van Uffelen. Daarnaast verzorgt ze dit ook nog voor een tweetal BV’s. Verzorgen is dan ook iets dat ze graag doet, vraag dat maar na aan onze kantoorhond Coco! Dianne is een echte dierenvriend en gaat graag naar buiten om te fietsen of wandelen. Dit geeft haar weer energie voor op het werk.

Hellen van de Weijdeven
We zijn altijd bereikbaar voor een direct antwoord op uw vraag.

Hellen van de Weijdeven

Secretaresse

In de natuur zul je Hellen regelmatig vinden. Van tuinieren, een boswandeling maken of een dagje strand laadt ze helemaal op. Om de dag af te sluiten kookt ze graag voor familie en vrienden. Ook op de werkvloer vindt ze het fijn om iets te kunnen betekenen voor klanten. En vrolijk en spontaan als ze is, eet ze graag een Bossche bol of taartje met u om het (ver)koopsucces te vieren!

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!