bedrijfspand verkopen

Bedrijfspand verkopen

Uw bedrijfspand verkopen

Wilt u uw bedrijfspand verkopen in regio Eindhoven? Dan bent u bij Bedrijfsmakelaar Van Uffelen aan het juiste adres. Het verkopen van bedrijfsonroerend goed is ten slotte één van onze kern specialismen, door onze jarenlange ervaring in de regionale markt van Eindhoven. Daarnaast hebben wij bij Bedrijfsmakelaar Van Uffelen een breed netwerk waardoor wij zeer goed op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen die zich voordoen op de markt.

Onze aanpak

Wij helpen u graag bij het zoeken naar een koper voor uw bedrijfs-, kantoor- of winkelruimte. De zoektocht zal beginnen met het gezamenlijk in kaart brengen van uw wensen, waarna wij proactief op zoek zullen gaan naar een geschikte partij voor het verkopen van uw bedrijfspand. Wij begeleiden u hierbij van A tot Z. Om de bemiddeling zo effectief mogelijk te laten verlopen hechten wij bij Bedrijfsmakelaar Van Uffelen waarde aan een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goed overleg. Wanneer we, na een uitgebreide screening, de juiste koper voor uw pand gevonden hebben, starten we de onderhandeling en zorgen we ervoor dat we de best mogelijke condities voor u kunnen realiseren.

Taxatie

Sneller uw bedrijfspand verkopen door de 5 P’s

Binnen onze organisatie houden wij vast aan het principe van de 5 P’s, waardoor wij u zo goed en snel mogelijk helpen uw bedrijfspand te verkopen. De 5 P’s hebben betrekking op onze handelswijze.

  • Persoonlijke benadering;
  • Professionele presentatie van uw bedrijfspand;
  • Promotie op diverse kanalen, zowel online als offline;
  • Proactief op zoek zijn naar de juiste kopers voor uw bedrijfspand;
  • Prijsstelling die overeenkomt met de actuele marktwaarde.

De voordelen van uw bedrijfspand verkopen met Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

Als makelaarskantoor hebben wij al jarenlange ervaring met het verkopen van bedrijfspanden, waardoor wij u waardevol advies kunnen geven over de op te stellen verkoopprijs voor uw bedrijfspand. Dit geeft u een goed beeld van uw mogelijkheden. In de zoektocht naar de beste koper voor uw pand zal uw bedrijfsruimte offline én online onder de aandacht worden gebracht bij ons brede netwerk. Zo zullen wij uw bedrijfspand te koop aanbieden op onze website, Funda in Business en onze social media kanalen.

Over Bedrijfsmakelaar Van Uffelen
placeholder
placeholder

Neem contact met ons op

Wilt u graag uw bedrijfspand verkopen, of bent u nieuwsgierig naar wat er voor u mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze bedrijfsmakelaars!

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!