placeholder

Samen op zoek naar een bedrijfspand

Bedrijfspand kopen of huren

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfspand voor uw onderneming in regio Eindhoven en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrijfsmakelaar Van Uffelen helpt u graag bij de zoektocht naar de juiste bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte en het onderhandelen voor een scherpe prijs.


Persoonlijke begeleiding

We brengen samen uw wensen, budget en behoeftes in kaart en begeleiden u van a tot z. Weet u bijvoorbeeld hoeveel oppervlakte u nodig heeft? Heeft u voorkeur voor een centrale locatie of vindt u juist parkeergelegenheid belangrijk? Al uw wensen kunt u aan ons doorgeven en samen gaan we op zoek naar een geschikte bedrijfspand die hieraan voldoet. Gekoppeld aan onze grote kennis in regio Eindhoven en actuele marktprijzen, krijgt u daarmee een goed beeld van de mogelijkheden. 

­

Voordelen bedrijfspand kopen of huren met Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

Samen plannen we bezichtigingen in om te zien welk bedrijfspand het beste bij u past. Met onze bedrijfsmakelaars krijgt u vakkundig advies tijdens de bezichtigingen, heeft u zekerheid en controle. Hebben we samen het bedrijfspand gevonden waar u lang en met plezier kunt blijven ondernemen? Dan gaan we voor u in onderhandeling, zodat u verzekerd bent van een scherpe prijs. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!