Bedrijfspand kopen

Een bedrijfspand kopen

Wilt u een bedrijfspand kopen in regio Eindhoven? Wij van Bedrijfsmakelaar Van Uffelen staan klaar om u te helpen in de zoektocht naar een geschikt bedrijfspand voor u. Aangezien een bedrijfspand huren een grote en impactvolle gebeurtenis is, kan begeleiding bij dit proces gewenst zijn. U wilt ten slotte en ruimte kopen waar u lang en met plezier kunt blijven ondernemen. Om tot een objectieve beoordeling van de kwaliteit van het bedrijfspand en de optimale koopsom te komen, is het verstandig dit aan een betrouwbaar en deskundig makelaarskantoor over te laten. Deze rol kunnen wij als Bedrijfsmakelaar Van Uffelen voor u innemen.

Het proces

De zoektocht wordt afgetrapt met het in kaart brengen van uw wensen. Welke eisen stelt u aan de ruimte? In welk gebied wilt u een bedrijfspand kopen? Hierdoor heeft iedereen duidelijk aan welke eisen het ideale bedrijfspand moet voldoen. Vervolgens zullen wij als bedrijfsmakelaar proactief op zoek gaan naar een geschikte ruimte voor u en uw onderneming. Wanneer wij een voor u interessant bedrijfspand te koop hebben gevonden, zal er eerst een bezichtiging plaatsvinden. Tijdens een bezichtiging zult u altijd begeleid worden door een van onze bedrijfsmakelaars. Wanneer u een goed gevoel heeft over een ruimte, zullen wij de onderhandeling starten om overeen te komen tot een realistische prijs.

Te koop

Voordelen van een bedrijfspand kopen met Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

  • U wordt van A tot Z professioneel begeleid;
  • U wordt vakkundig geadviseerd over het bedrijfspand dat bij u past;
  • U bezichtigt panden samen met onze bedrijfsmakelaar;
  • U heeft zekerheid en controle bij de huurovereenkomst;
  • U ontvangt bouwkundig advies;
  • Wij verzekeren u van een scherpe prijs.
placeholder
placeholder

Neem contact met ons op

Bedrijfsmakelaar van Uffelen heeft een ruim aanbod aan bedrijfspanden te koop staan. Dit aanbod kunt u online bekijken. Natuurlijk kunnen wij nog meer voor u betekenen. Neem daarom gerust contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!