Onafhankelijk hypotheekadvies

Wilt u een nieuw bedrijfspand aanschaffen of wilt u uw huidige bedrijfspand graag verbouwen? Wilt u investeren in vastgoed om dit commercieel te verhuren? De kans is dan natuurlijk groot dat u een zakelijke hypotheek moet afsluiten. Wij begrijpen dat dit een ingrijpende beslissing kan zijn en dat u deze beslissing hierom goed geïnformeerd wilt nemen. Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies in regio Eindhoven? De hypotheekadviseurs van Bedrijfsmakelaar Van Uffelen zijn ervaren professionals op dit gebied en helpen u hier dan ook graag bij.

 

Allereerst zal onze hypotheekadviseur diverse hypotheekaanbieders vergelijken om zo en goed overzicht te krijgen van de actuele markt. Hieruit zal een passend hypotheekadvies voor u worden opgesteld. Doordat wij als bedrijfsmakelaar niet verbonden zijn aan een bank kunnen wij volledig onafhankelijk advies geven en betaalt u ook geen provisie. Hierdoor sluit u een scherpe hypotheek tegen minimale maandlasten af, die volledig aansluit op uw persoonlijke wensen.

Het verschil tussen een particuliere en een zakelijke hypotheek

Er zijn een aantal verschillen tussen een particuliere en een zakelijke hypotheek. Het eerste verschil heeft betrekking op de looptijd. In de meeste gevallen dient een zakelijke hypotheek binnen 20 tot 25 jaar afgelost te worden, terwijl de looptijd van een particuliere hypotheek vaak 30 jaar is. Daarnaast is het zo dat banken vaak een hypotheek afsluiten die maximaal 70% van de waarde van uw bedrijfspand dekt. Hierdoor is het dus noodzakelijk ook een eigen inbreng te doen voor de aankoop van een nieuw bedrijfspand. Ook verschillen de twee hypotheken in rente; de rente van een zakelijke hypotheek ligt vaak hoger. Echter kunt u een zakelijke hypotheek wel eerder boetevrij aflossen.

De voordelen van een hypotheekadvies van Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

  • Het hypotheekadvies is volledig onafhankelijk;
  • Onze hypotheekadviseurs zijn erkend en ervaren;
  • Wij bieden u een objectieve vergelijking van de rente en voorwaarden van vrijwel álle hypotheken op de Nederlandse markt;
  • Wij bieden persoonlijke begeleiding en duidelijke uitleg;
  • U betaalt bij ons géén provisie. Wij hechten waarde aan vaste en transparante afsluitkosten.

Bent u op zoek naar de geschikte hypotheek voor uw bedrijfspand, en kunt u hierbij advies van professionals gebruiken? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze hypotheekadviseurs. Dan bekijken we samen wat de beste opties zijn voor u en of u eventueel geïnteresseerd bent in een vervolggesprek.

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!