placeholder

Verhuur en verkoop bedrijfspand

Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen in regio Eindhoven? Dan bent u bij Bedrijfsmakelaar Van Uffelen aan het juiste adres. Het verhuren of verkopen van bedrijfsonroerend goed is één van onze kern specialismen. Door onze jarenlange ervaring van de regionale markt in Eindhoven en een breed netwerk zijn wij zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt.

Bedrijfspand sneller verhuren of verkopen met de 5 P's

Wij verhuren of verkopen uw bedrijfspand volgens het principe van de 5 P's:

  • Persoonlijke benadering
  • Professionele presentatie van uw bedrijfspand
  • Promotie op diverse online en offline kanalen
  • Proactief op zoek naar de juiste huurder of verkoper
  • Prijsstelling die klopt met de marktwaarde

Persoonlijke begeleiding

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een huurder of koper voor uw bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte. Samen brengen wij uw wensen in kaart en begeleiden u van a tot z. Wij bewegen ons actief in de regio en zoeken de beste partij voor uw bedrijfspand. Uiteraard hoort hier ook een uitgebreide screening bij. We zorgen er altijd voor dat we uw bedrijfspand verhuren of verkopen tegen de beste condities.

Voordelen bij Bedrijfsmakelaar Van Uffelen

U krijgt van ons professionele begeleiding en vakkundig advies. Door onze kennis en ervaring van de regionale markt kunnen wij u goed adviseren over de op te stellen prijs van uw bedrijfspand. Gekoppeld aan actuele marktprijzen, krijgt u daarmee een goed beeld van de mogelijkheden. Ook kunnen wij de taxatie­ van uw bedrijfspand verzorgen. Wij zorgen voor een professionele presentatie van uw bedrijfspand en promotie op zowel online als offline kanalen. Zo wordt uw bedrijfspand op onze website en social media kanalen geplaatst en brengen wij uw bedrijfspand offline actief onder de aandacht in ons brede netwerk. Proactief gaan wij voor u op zoek naar een huurder of koper. Wanneer we de juiste huurder of koper gevonden hebben gaan we voor u in onderhandeling, zodat u een realistische prijs krijgt en we een mooie deal voor u kunnen sluiten.

placeholder
placeholder

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!